Tämän artikkelin julkaisseen lehden nimi ja julkaisupäivämäärä ei ole tiedossa.
takaisin

Jormas-yhtyeen hajottua on syntynyt kovaa keskustelua siitä mikä yhtye kohoaa karvapääeliittimme johtohahmoksi.

Eräs niistä on Turussa työskentelvä Madmen. Omasta mielestään pojat ovat Turun ykkösiä, ja eiköhän arvoisat turkulaisetkin mahda olla samaa mieltä? Pahin sikäläinen kilpailija on Walker Group. Ikävän takaiskun he kokivat noin kuukausi sitten kun he lähettivät koenauhan Skandialle, josta kuitenkin tuli pian vastaus: ei käyttöä. Nauhassa oli muutamia hyviäkin käyttökelpoisia omia sävellyksiä. TV:on ei heitä ole myöskään kukaan huolinut. Eiköhän hyvälle karvapääyhtyeelle sentään tarjoudu jonkunverran televisioesiintymisiä.

Niin turkulaiset, pistäkääpä kynänne toimimaan ja pommittakaa vähän kirjeillänne Markkua, Jyrkiä, Anaa ja vaikkapa Tapaniakin! Eiköhän jotain ala kuulua.

Yhtye käsittää 6 kaveria. Kaksi laulusolistia: Olli Lundstedt ja


Henry Jansen, molemmat 19 vuotta. Loppu on klassillinen kitarakokoonpano, eli: basisti: Jukka Laurikko, 18 vuotta, soolo: Bert Karlsson, yhtyeen kuopus 16 vuotta, rumpali: Matti Laurikari, 19 vuotta (melkein valmis opettaja), komppikitaristi: Markku Nurmela, 17 vuotta.

Madmen-yhtye on rämistellyt n. 3 vuotta ja keikkoja on myös runsaasti, mainittakoon vain 30 konserttia ympäri Suomea. Madmeneille on ensiluokkainen laulu kaikkikaikessa ja useampi pojista laulaisi, mutta niikuin kaikki tietävät, mikrofonit ovat vietävän kalliita (hyvät n. 400:- kappale).

Madmen-yhtyeen ohjelmisto on koottu Hollies-kappaleista sillä heidän mielestään Hollies on ehdottomasti paras ulkolainen bändi. Topmost taas paras kotimainen.

Pojat harjoittelevat vain kerran viikossa. Opiskelu ja tytöt vievätkin lopun ajasta, sillä neljällä on jo oma tyttöystävä. Kyll' Turuss' on sitt' nätei flikoi!

(Mursun ikä jutussa väärin.)