Vappuneekeri, huhtikuu 1966, MADMENmadmenmadmen
MADMENmadmenmadmenmadmenmadmenmadmenmadmenmadmenmadmenmadmen

Jos aloitamme ajanlaskun vapusta 1965 - niinkuin Shakin' Madmen - on kitarayhtye kuluneiden 12 kuukauden ajan saanut nauttia täystyöllisyyttä, jota ovat tarjonneet paitsi Turun tanssi- ym. tilaisuuksien järjestäjät, myös mm. Hämeenlinnan ja Helsingin huipulla olevia kitarayhtyeitä käyttäneen ohjelmanikkarit.

Madmen on voittoisista hetkistään saakka - kuten myös sitä ennen - suosinut Beatles-tyyppisiä kampauksia ja kappaleita, jotka myös varsin hyvin ovat tulleet tulkituiksi. Samoin kuin Beatlesit, rakentaa Madmen paljon laulun varaan. Herkän laulutaitonsa ansiosta Madmen onkin pystynyt muuntumaan aina huipulla olevan tyylin mukaan. --

Turun Madmen on pariin otteeseen esiintynyt Television nuorten ohjelmissa, ja sinne he tulevat vastakin esiintymään. Muista tulevaisuuden näkymistään he eivät suostu kertomaan. Parhaillaan odottelevat Markku ja Matti ylioppilaslakkejaan. Ensi vuonna niitä odottavat Olli ja Jukka, ja Bertin vuoro on kahden vuoden kuluttua. Kaikki he ovat olleet siis viimeisen vuoden ajan koulussa, lukeneet läksunsä, harjoitelleet, käyneet keikoilla, säveltäneet, sanoittaneet jne. hyvässä yhteisymmärryksessä. Ihailijakaarti kasvaa - Madmen ostaa nykyisin vain sellaisia kenkiä, joissa ei ole kengännauhoja, joita kaikkein innokkaimmat ihailijat voisivat kähveltää esiintymisten aikana. Madmen on mm. televisiossa esittänyt menestyksellä Markun omaa sävellystä "Aa aa atipitipaa" sekä tunnettuja Beatles-melodioita "Girl", "Michelle" ja "Nowhere man". Madmen ei toistaiseksi ole päässyt levyttämään, lieneekö syy sitten vai luontaisessa vaatimattomuudessa? Kykyjä heillä on siinä missä muillakin. Ehkä jo ensi vappuna voidaan väitellä kumpi on parempi: Jormas vai Madmen?